به گزارش گروه ورزشی طبنا(خبرگزاری سلامت) بهرام ملکی پس از افتتاح آکادمی تخصصی تیروکمان ، افزود: نخستین آکادمی تخصصی تیروکمان در زمین شماره ۲ سایت تیروکمان تأسیس شده که هدف از راهاندازی این آکادمی تخصصی کردن و استانداردسازی رشته تیروکمان و توسعه آن است و این که در آینده کمانداران مطرح و قوی را به ویژه در رشته ریکرو تزریق تیم ملی کنیم.
وی گفت: در این آکادمی ضمن استعدادیابی به کمانداران آموزشهای اصولی و استاندارد در ردههای مختلف سنی ارائه میشود. البته این آکادمی مجهز به باشگاه بدنسازی و دستگاههای آنالیزور است و کمانداران پس از ثبت نام در آکادمی از نظر آمادگی بدنی توسط این دستگاه مورد ارزیابی قرار میگیرند که در این رشته امکان موفقیت دارند یا خیر؟ حتی تجهیزات کمانداران نیز توسط این دستگاه مورد سنجش و ارزیابی قرار میگیرد که اگر ایراداتی دارد مرتفع شود.
مدیر آکادمی تخصصی تیروکمان اضافه کرد: طی تفاهمنامهای که بین فدراسیون و آکادمی تخصصی تیروکمان منعقد شده قرار است در این آکادمی به بحث استعدادیابی و نخبهپروری بپردازیم و سپس با شناسایی نخبهها آنها را به مسابقات مختلف بینالمللی اعزام و کمکم برای ورود به تیم ملی آماده کنیم. البته در حال حاصر کار را با مربیان داخلی دنبال میکنیم و در صورت نیاز از وجود مربیان خوب خارجی نیز بهره خواهیم گرفت.
ملکی همچنین با بیان این که آمادگی برگزاری مسابقات بینالمللی در این آکادمی هستیم، تصریح کرد: یکی از اهدافی که در این آکادمی دنبال خواهیم کرد میزبانی مسابقات بینالمللی در ردههای سنی پایه و برگزاری اردوهای مشترک با سایر کشورهای صاحب نام در تیروکمان است. همچنین با ارتباط خوبی که با بخشهای مختلف فدراسیون جهانی تیروکمان داریم پیگیر آن هستیم که از طریق این ارتباطات به توسعه این رشته کمک کنیم.
وی همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا امکان تربیت کمانداران در این آکادمی برای المپیک ۲۰۲۴ وجود دارد یا خیر؟ گفت: در این آکادمی ابتدا به دنبال استانداردسازی رشته تیروکمان هستیم و سپس استعدادیابی، تربیت و پرورش و آمادهسازی کمانداران نخبه برای راهیابی به تیم ملی بویژه در رشته ریکرو خواهیم بود. البته اینکه بخواهیم در تیروکمان تحول بزرگی ایجاد کنیم و کماندارانی تربیت کنیم که در المپیک آینده حرفی برای گفتن داشته باشند به یک بازده زمانی ۱۰ تا ۱۵ سال است تا با سرمایهگذاری روی آنها و آموزشهای تخصصی کمانداران خوبی را تربیت و وارد تیم ملی کنیم. بنابراین برای المپیک ۲۰۲۴ این هدفگذاری بعید به نظر میرسد اما برای ۲۰۲۸ امکان موفقیت زیاد است.
مدیر آکادمی تخصصی تیروکمان در پایان خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات تیروکمان این است که استانداردسازی خوبی روی کمانداران از پایه صورت نگرفته و در یک برهه زمانی استعدادی پیدا شده و به خاطر عدم سرمایهگذاری متأسفانه رها شده است. هدف ما بر این است که چنین استعدادهایی را شناسایی و با سرمایهگذاری روی آنها بتوانیم تیروکمان ایران را به صورت حرفهای در دنیا مطرح کنیم و در المپیکهای آینده مدال آور باشیم.(ایسنا)
نظر شما